Categorieën
Fanfare

Maatjesconcert 2024

Muziekmaatje of Maathouder van St. Caecilia

Tijdens onze Maatjesactie in de maand Mei komen onze leden bij u aan de deur opzoek naar Muziekmaatjes voor onze vereniging. Hiermee sponsort u de muziekvereniging eenmalig. Grote en kleine Muziekmaten, wij hebben alle Maten heel hard nodig. Muziekmaatje kunt u worden voor de bedragen €5,-/€10,-/€15,-/€20,- of €25,-.

Uw Muziekmaatjeskaart, die u krijgt als u Muziekmaatje wordt, is tijdens ons maatjesconcert inwisselbaar voor loten voor onze “Ammerooise” loting. Bij €5,- ontvangt u één lot, bij €10,- twee loten, bij €15,- vier loten, bij €20,- vijf loten en bij €25,- ontvangt u zeven loten. Dit inwisselen gebeurt op de avond van het concert.

Als wij tijdens de Maatjesactie bij u langskomen kunt u ook aangeven dat u Maathouder wilt worden.

Als Maathouder van St. Caecilia bent u ondersteunend lid. Dit doorlopend lidmaatschap gaat u aan voor een periode van minimaal 1 jaar voor €4,- per maand. Wij noteren dan uw gegevens om dit in orde te maken. Het bedrag zal, tot wederopzegging, maandelijks van uw rekening afgeschreven worden. Wij zullen dan niet meer jaarlijks bij u aan de deur komen en vragen om een bijdrage voor financiële ondersteuning van onze muziekvereniging. Als Maathouder ontvangt u 5 loten voor onze “Ammerooise” loting.

Meer informatie over onze “Ammerooise” Loting en de prijzen vindt u op onze facebookpagina

Hier vindt u meer informatie over ons maatjesprogramma

Categorieën
Fanfare

Muziek maken is een geweldige hobby!

Muziek maken is een geweldige hobby. Maar je moet wel de kans krijgen om het te leren! Dat kan in Ammerzoden. Het is mogelijk om muzieklessen te volgen voor slagwerk, saxofoon en klein koper zoals bugel, hoorn en trompet.

Wil je leren drummen? Of percussie? Instructeur Ron geeft iedere vrijdagmiddag les op allerlei soorten slagwerkinstrumenten. Jeugd is van harte welkom!

Saxofoonles wordt gegeven door Bianca. En Niek verzorgt de lessen voor bugel, hoorn en trompet op woensdag. Twee super enthousiaste docenten waar onze leerlingen erg tevreden over zijn. Wil je een blaasinstrument leren bespelen? Sluit je aan!

Voor de kinderen uit groep 4 en 5 bestaat de mogelijkheid om op basisschool De Schakel aan te melden voor een cursus Algemene Muzikale Vorming. Je maakt dan kennis met diverse instrumenten. Deze cursus is ook geschikt voor kinderen van andere (basis)scholen.

Je kunt ook zonder AMV-cursus starten met het bespelen van een muziekinstrument of slagwerk. De coördinatie van de verschillende muzieklessen is in handen van Fanfare St. Caecilia in Ammerzoden.

Dus heb je interesse in muziekles?!
En heb je een keuze gemaakt uit het aanbod; slagwerk, saxofoon of klein koper.
Meld je dan aan voor een proefles door te mailen naar jeugdcommissie@stcaecilia-ammerzoden.nl!