Maatjesprogramma

Muziekmaatje van St. Caecilia

Ieder jaar gaan onze leden de deuren langs opzoek naar Muziekmaatjes tijdens onze jaarlijkse Maatjesactie. Met een gift tijdens onze Maatjesactie sponsort u onze muziekvereniging eenmalig. Grote en kleine Muziekmaten, wij hebben alle Maten heel hard nodig.

Muziekmaatje kunt u worden voor de bedragen €5,-/€10,-/€15,-/€20,- of €25,-. U kunt het bedrag waarvoor u Muziekmaatje wilt worden zowel contant als via een QR-code betalen. Ook heeft u de optie om Maathouder van onze vereniging te worden.

Maathouder van St. Caecilia

Als Maathouder van St. Caecilia bent u ondersteunend lid. Dit doorlopend lidmaatschap gaat u aan voor een periode van minimaal 1 jaar voor €4,- per maand.

Als wij tijdens de Maatjesactie bij u langskomen kunt u aangeven dat u Maathouder wilt worden. Wij noteren dan uw gegevens om dit in orde te maken. Het bedrag zal, tot wederopzegging, maandelijks van uw rekening afgeschreven worden.

Wij zullen dan niet meer jaarlijks bij u aan de deur komen en vragen om een bijdrage voor financiële ondersteuning van onze muziekvereniging.

U ontvangt ieder jaar een uitnodiging voor ons Maatjesconcert en indien gewenst via e-mail een uitnodiging voor al onze concerten.