Muziek maken is een geweldige hobby!

Muziek maken is een geweldige hobby. Maar je moet wel de kans krijgen om het te leren! Dat kan in Ammerzoden. Het is mogelijk om muzieklessen te volgen voor slagwerk, saxofoon en klein koper zoals bugel, hoorn en trompet.

Wil je leren drummen? Of percussie? Instructeur Ron geeft iedere vrijdagmiddag les op allerlei soorten slagwerkinstrumenten. Jeugd is van harte welkom!

Saxofoonles wordt gegeven door Bianca. En Niek verzorgt de lessen voor bugel, hoorn en trompet op woensdag. Twee super enthousiaste docenten waar onze leerlingen erg tevreden over zijn. Wil je een blaasinstrument leren bespelen? Sluit je aan!

Voor de kinderen uit groep 4 en 5 bestaat de mogelijkheid om op basisschool De Schakel aan te melden voor een cursus Algemene Muzikale Vorming. Je maakt dan kennis met diverse instrumenten. Deze cursus is ook geschikt voor kinderen van andere (basis)scholen.

Je kunt ook zonder AMV-cursus starten met het bespelen van een muziekinstrument of slagwerk. De coördinatie van de verschillende muzieklessen is in handen van Fanfare St. Caecilia in Ammerzoden.

Dus heb je interesse in muziekles?!
En heb je een keuze gemaakt uit het aanbod; slagwerk, saxofoon of klein koper.
Meld je dan aan voor een proefles door te mailen naar jeugdcommissie@stcaecilia-ammerzoden.nl!