Jeugdfestival 2018

Op zaterdag 3 november aanstaande zal in Ammerzoden voor de achtste keer het tweejaarlijks festival voor jeugd- en opleidingsorkesten plaatsvinden. Het festival is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio. De vorige editie namen maar liefst 14 orkesten deel.
De organisatie van het festival is in handen van onze commissie jeugd en opleiding.

Het Jeugdfestival Ammerzoden biedt jeugdige muzikanten een fantastische uitdaging om  in een andere omgeving te musiceren, waarbij de prestatie van het orkest beoordeeld zal worden door een deskundige jury. Het festival is geschikt voor zowel orkesten bestaande uit gevorderde als beginnende muzikanten.  Het orkest met het hoogste puntenaantal wint de Arie van den Oord-bokaal. Daarnaast zal er een aanmoedigingsprijs worden uitgereikt.

Het Jeugdfestival Ammerzoden staat al jaren garant voor een muzikale en gezellige dag die een grote stimulans vormt voor de jeugdige muzikanten uit de hafabra-wereld.

Wij nodigen uw jeugd- of opleidingsorkest van harte uit om deze dag samen met ons te beleven.

Algemene informatie over de opzet van het Jeugdfestival kunt u hier vinden.

Mocht u interesse hebben in deelname aan het Jeugdfestival Ammerzoden en vragen hebben, verzoeken wij u contact op te nemen met het secretariaat of het contactformulier in te vullen.

Wilt u deelnemen, vul dan het inschrijfformulier in en verzend het op naar ons secretariaat. Gelieve uw orkest in te schrijven vóór 1 mei a.s.

Let op! Het aantal deelnemende orkesten is beperkt. Eerdere edities hebben aangetoond dat er veel belangstelling voor deelname bestaat. Zorg dus dat u er snel bij bent!